Warning: Use of undefined constant PWP_NAME - assumed 'PWP_NAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/completedesign.ro/public_html/wp-content/mu-plugins/wpengine-common/wpe-sec.php on line 63

Warning: Parameter 2 to WPE\Site_Preview::the_posts() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/completedesign.ro/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Servicii - Mobilier la comanda Constanta

SERVICII

01

proiectare

Complete Design imagineaza si proiecteaza mobila si mobilier din pal melaminat pentru orice destinatie. Fie ca este de uz casnic – dormitoare, bucatarii, livinguri, solutii de depozitare sau bai – fie de uz tehnic – mobilier birouri, spitale, depozitare industrial, etc. Indiferent de marime, locatie, tip de MDF sau forma.

Detalii aici

02

productie

Complete Design produce mobila si mobilier din pal melaminat pe proiect propriu sau propus in varianta unicat sau in serie mica. Ne desfasuram activitatea intr-un sediu de 500mp, cu 11 angajati permanenti. Alaturi de acestea, utilajele si echipamentul propriu ne permit realizarea si optimizarea, pana la confort, a oricarui proiect, oricat de vaste ori delicate ar fi cerintele.

Detalii aici

03

montaj

La Complete Design desavarsim intregul serviciu cu instalare rapida, curata si gata de folosinta. Atentia pentru detalii la montaj este litera de lege pentru noi. Un proces de productie atent urmarit are drept rezultat o mobila durabila ca design si trainica in timp. E un proces simplu cu rezultate exceptionale.

DE LA ZERO

LA CONFORT

SERVICII

01

proiectare

Complete Design imagineaza si proiecteaza mobila si mobilier din pal melaminat pentru orice destinatie.
Fie ca este de uz casnic – dormitoare, bucatarii, livinguri, solutii de depozitare sau bai – fie de uz tehnic – mobilier birouri, spitale, depozitare industrial, etc. Indiferent de marime, locatie, tip de MDF sau forma.

Detalii aici

02

productie

Complete Design produce mobila si mobilier din pal melaminat pe proiect propriu sau propus in varianta unicat sau in serie mica.
Ne desfasuram activitatea intr-un sediu de 500mp, cu 11 angajati permanenti. Alaturi de acestea, utilajele si echipamentul propriu ne permit realizarea si optimizarea, pana la confort, a oricarui proiect, oricat de vaste ori delicate ar fi cerintele.

Detalii aici

03

montaj

La Complete Design desavarsim intregul serviciu cu instalare rapida, curata si gata de folosinta.
Atentia pentru detalii la montaj este litera de lege pentru noi. Un proces de productie atent urmarit are drept rezultat o mobila durabila ca design si trainica in timp. E un proces simplu cu rezultate exceptionale.